Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kaasbroodje
kaasbroodje - 29-05-2013 09:13:56
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

Ik heb helaas tijdelijk voor zo'n bedrijf gewerkt, en ze verdienen over de rug van de consumenten, en wel als volg:

ze krijgen van elke verzekering een x bedrag voor elk putje of krasje ( of te wel, je kon lekker binnen lopen op een ruit met 3 stuks )
de meeste verzekeringen zijn gestopt met vergoeden voor reparaties van deze bedrijfjes, de kosten voor de reparatie moeten dan dus betaald worden door de consument, omdat de verzekering het niet meer dekt!
je hebt je handtekening gezet, en omdat hun declareren bij de verzekering krijg jij de rekening weer van je verzekeraar.
je zult helaas moeten betalen, anders krijg je een incasso op je dak ( minstens 40 euro )

wat ze vaak ook doen, is werknemers een bonus geven als je per duo meer dan 10 reparaties had gedaan. ik moet zeggen ik heb die zomer wel even flink binnen gelopen, maar toen ik van boze mensen hoorde dat ze een rekening kregen ben ik gestopt, dat ging me te ver! er was mij ook beloofd dat de verzekering het dekte dus ik ging er toen vol voor.
ik ben zelf een keer weg gegaan omdat ons busje werd bekogeld met flesjes en stenen, zo boos waren de mensen in dat dorp, daar waren collega's een paar maanden eerder geweest...

dus gewoon betalen om meer ellende te voorkomen, en nooit meer je ruit laten maken, altijd eerst met de verzekering overleggen en bij een erkend bedrijf!