Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 29-05-2013 10:18:32
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

Ik vrees dat u moet betalen, maar vraag voor de zekerheid nog even bij het juridisch loket (0900 8020) wat u met deze nota aanmoet. het kan zijn dat er bij u een redelijk vertrouwen is gewekt dat de rekening is voldaan.ondanks dat een vordering nog niet verjaard is kan een schuldeiser in bepaalde situaties de vordering toch niet innen. hiervan is sprake wanneer het innen van de vordering, vanwege de voorafgaande houding en gedragingen van de schuldeiser, in strijd is met de redelijkheid en billijkheid. dit wordt wel rechtsverwerking genoemd.
http://schuldinfo.nl/?id=61">bron

in ieder geval heeft u recht op een gespecificeerde rekening, want u heeft indertijd niet de kans gehad om het eens of oneens met de rekening te zijn. heeft u die nu niet gekregen, dan kunt u daar eerst om verzoeken. er zijn waarschijnlijk vooraf geen prijsafspraken gemaakt over de uiteindelijke rekening? dus u heeft sowieso geen kans gehad om ermee in te stemmen. ook vraag ik me af of u indertijd die rekening heeft ingediend bij de verzekeraar, of dat dat via het reparatiebedrijf is gegaan. als dat via het reparatiebedrijf is gegaan, dan hadden zij u m.i. toen moeten vertellen dat de claim werd afgewezen.

kortom, genoeg dingen om uit te zoeken, voor u de rekening betaalt. heeft u een rechtsbijstandverzekering, laat die er dan ook even naar kijken.

niet zomaar de handdoek in de ring gooien :-)

@kaasbroodje, mooi eerlijk verhaal. daar help je anderen ook weer mee.