Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 29-05-2013 11:45:01
Computers & Telefonie

Speelt google zoekopdrachten door aan derden?

Lees eens de nieuwbrieven door óf neem een abo op privacy en je krijgt mee, dat er helemaal niets zeker is geregeld. google is een amerikaans bedrijf en heeft klaarblijkenlijk geen boodschap aan europese regelgeving. in nederland schijnt men? (regelgever) er meer interesse aan te hebben om gegevens te kunnen inkopen, dan het schenden van privacy te vermijden.
kijk bij voorbeeld eens op een willekeurige straat op streetview in duitsland. hier zijn vroegtijdige informaties gepubliceerd hoe je de afbeelding van een adres kunt afschermen. heeft iemand dit ooit in nederland geweten/gedaan?

ga ervan uit, dat alles op het internet ge- of misbruikt wordt. gegevens verzamelen, verkopen en inzetten is een grote business en de instelling hierachter is: voor de gebruiker is google, facebook enz. kostenloos maar wij verdienen ons geld met alles wat diezelfde gebruiker zélf op het internet communiceert.

wil iemand iets verbergen, moet hij het internet niet gebruiken én de telefoon én de ov-jaarkaart én de auto én een vast adres én..........enz.

http://www.privacynieuws.nl/inschrijven-nieuwsbrief/nieuwsbrief-archief.html