Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-05-2013 15:59:40
Elektronica & TV

Prachtigkado.nl - bestelling niet bezorgd

[
u kunt maar 1telefoontje tegelijk aannemen???

inmiddels 94 keer gebeld wel erg toevallig dat er geen 1x opgenomen is



quote=prachtigkado.nl schreef op donderdag 11 apr 2013, 11:14]beste mensen op deze site.
ik ben een mederwerkster bij i-advise, het overkoepelende bedrijf van prachtigkado.nl en tegeltjes.com en nog wat andere webshops. ik las deze opmerkingen en ben hier super ontevreden over.
ten eerste hebben wij wel een kvk nummer namelijk; kvk: 08158080
ten tweede hebben wij meer dan 100 bestellingen op een dag en aangezien wij dit meegeven aan postnl en ze daar als sinds vorig jaar oktober met reorganisatie bezig zijn, kan het wel eens zijn dat er een pakketje niet of wat later aankomt.
ten derde wat betreft de voicemail, wij hebben geen antwoord apparaat, dus wanneer u ons belt terwijl de lijn in gesprek is gaat de telefoon gewoon over en krijgt u de voicemail te pakken. wij proberen alle telefoontjes op te nemen en iedereen te woord te staan. maar helaas kunnen wij maar één telefoontje tegelijk opnemen.
ten vierde, wij hebben gewoon een bestaand adres, google tweelingenlaan 118 in apeldoorn maar, dan komt u bij het bedrijf i-advise uit.
hopelijk heb ik jullie hiermee voldoende geïnformeerd en snappen jullie nu wat meer waarom er misschien een keer een bestelling fout gaat.
met vriendelijke groeten, i-advise(prachtigkado.nl en tegeltjes.com)