Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gfk
gfk - 13-06-2013 17:06:25
Computers & Telefonie

Consumerjury en floortje

Hallo allemaal,

ik ben iris, projectmanager bij gfk en zag dit topic. ik wil jullie graag even informeren over het onderzoek florijn.

gfk heeft verschillende panels, zoals consumerjury en het intomart panel. alleen als je zelf lid bent van één van deze panels wordt je uitgenodigd voor gfk onderzoeken. florijn is één van de onderzoeken en richt zich op de analyse van online huishoudboekjes (oftewel je banktransacties).

hiervoor laad je zelf je banktransacties in een online huishoudboekje dat je kunt gebruiken voor je persoonlijke financiële overzicht. voor de gegevens die je laadt krijg je inderdaad punten, die je kunt inwisselen tegen cadeaubonnen. alle geladen gegevens gebruikt gfk om rapporten van te maken. natuurlijk zijn jouw persoonlijke gegevens hierin volledig geheim. ieder panellid heeft altijd zelf de keus om mee te doen met florijn, te beginnen, te stoppen, etc.

florijn (en dus gfk) behandelt je persoonlijke gegevens strikt volgens de wet bescherming persoonsgegevens. gfk is ingeschreven bij het college bescherming persoonsgegevens onder nummer 1303672 en 1201090. je krijgt geen ongevraagde mailtjes of telefoontjes van gfk of een derde partij. jouw gegevens worden sowieso nooit aan derden doorgegeven!

het gebruik van florijn is volkomen veilig. gfk neemt alle zorgvuldigheid in acht als het gaat om de veiligheid van jouw gegevens. onderzoeksdata die worden opgeslagen bevinden zich op streng beveiligde servers achter een firewall en in een beveiligde webomgeving. technische beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat vertrouwelijke informatie alleen toegankelijk is voor medewerkers van gfk die zich bezighouden met de verwerking van onderzoeken. de overdracht van jouw transactiegegevens gaat volledig over een beveiligde en door externe partijen geteste verbindingen.

wil jij meer weten? ga dan naar https://www.mijnflorijn.nl">www.mijnflorijn.nl of neem contact op met joyce van onze helpdesk (0800-2255 435 of via helpdesk@mijnflorijn.nl).