Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 20-06-2013 14:43:07
Vakantie & Reizen

Vakantieveiling

Ik heb een kennis gebeld die nogal veel weet van die veilingen en volgens haar heeft vakantieveilingen nog helemaal niets aan het hotel betaald, dus er is geen geld in duitsland, alles zit nog in de portemonnee van vakantieveilingen.nl.

pas bij een boeking wordt er geld overgemaakt aan het hotel, waarbij vakantieveilingen een percentage van de boeking behoudt. dus nu houden ze uw geld zonder er een dienst voor te leveren.
het zou anders zijn geweest als het hotel steeds vol was, dan heb je als het ware pech, maar in dit geval is het gewoonweg onmogelijk dat je ook maar iets krijgt geleverd voor het geld en zouden ze u een vervangende code moeten aanbieden.

dus nogmaals mijn advies, dien een klacht in bij thuiswinkel.org. en kijk of die kan bemiddelen.

komt u er dan nog niet uit, leg het dan bij de geschilencommissie thuiswinkel http://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/de-commissies/2404/thuiswinkel">klik voor, kost 25 euro, maar dat is natuurlijk peanuts in vergelijking met dat je vakantie naar de maan is en bovendien krijg je dat geld terug als je in het gelijk wordt gesteld.
lees goed de brochure door http://www.degeschillencommissie.nl/userfiles/btw_brochures/thu%20brochure_121001.pdf">klik

als u een rechtsbijstandverzekering heeft, dan natuurlijk die er meteen op zetten.

succes! hopelijk heeft u toch nog een leuke vakantie...