Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
lenie55nl - 21-06-2013 12:35:25
Geldzaken & Recht

Deurwaarder klopt aan voor een zaak uit 2006

Hallo,
we hebben ook ooit eens te maken gehad met lindorf, volgens hun hadden wij niet opgezegd terwijl ik dat wel had gedaan, daar had ik ook de bewijzen van. ze spelen soms een smerig spelletje. helaas heb ik geen antwoord op je vraag, je bent wel persoonlijk verantwoordelijk om een adreswijziging door te geven, zelfs de nieuwe bewoners zijn dat niet verplicht maar is natuurlijk wel sociaal wenselijk. als lindorf de brieven wel terugkreeg hebben ze geweten dat je er niet meer woont.
persoonlijk zou ik eens contact opnemen met lindorf en aan hun vragen wat er gebeurd is, vooral als je wel een adreswijziging hebt doorgegeven.
ze hebben al 1200 euro ervan afgehaald om je tegemoet te komen, dat doen ze niet zo heel gauw. dat is in ieder geval meegenomen. in het ergste geval kun je natuurlijk naar het juridisch loket om je daar te laten adviseren.