Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bv
bvde - 21-06-2013 18:25:34
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

Ik heb ook zo'n rekening ontvangen. heb ruim drie jaar geleden mijn ruit idd laten maken en er is mij verteld dat dit verhaald zou worden op de verzekering.
een maand later kreeg ik een brief van mijn verzekeringsmaatschappij (fortis asr) dat zij de claim hebben afgewezen omdat het bedrag " onder het eigen" zou vallen. zij schreven dat het bedrijf autotip dit vooraf had moeten melden en dat hebben ze niet gedaan. fortis asr adviseerde mij om aangifte te doen van misleiding bij de politie indien zij bij mij zouden komen met de factuur. en om fortis asr dit te laten weten.
drie jaar later dus de factuur.
heb contact opgenomen met de verzekering en zij zeggen niet betalen. autotip moet mij aantonen dat zij mij vooraf hebben laten weten dat dit " onder het eigen zou kunnen vallen" daarnaast hoor je idd 2 herinneringen te krijgen voordat de incasso ingeschakeld wordt.

acm is inmiddels ook op de hoogte en zij gaan een onderzoek instellen. op een enkele verzerkeringssite staat ook niet betalen.
dus dat doen we dan maar niet