Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 23-06-2013 18:51:21
Geldzaken & Recht

Deurwaarder klopt aan voor een zaak uit 2006

Met dit weer krijg je geen deurwaarder aan de deur . volgende zeurpiet die nog wat onzin te melden heeft=zoekster schreef op zondag 23 jun 2013, 18:46: verjaringstermijn huur is 5 jaar.
artikel 308
rechtsvorderingen tot betaling van renten van geldsommen, lijfrenten, dividenden, huren, pachten en voorts alles wat bij het jaar of een kortere termijn moet worden betaald, verjaren door verloop van vijf jaren na de aanvang van de dag, volgende op die waarop de vordering opeisbaar is geworden.

schadeclaim bij een verzekeraar verjaart ook na 5 jaar. http://www.atmadvocaten.nl/5590/contractenrecht/schadevergoeding-verjaringstermijn/">klik

declaraties bij een zorgverzekeraars kun je tot 3 jaar na dato indienen, maar volgens consumentenbond kan er een addertje onder het gras zitten http://www.mijnzorgverzekering.nl/item/138-tot-wanneer-kun-je-declaraties-indienen">klik

verder weet ik zo gauw niets meer te kwebbelen.

iemand???