Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterkraft - 24-06-2013 21:59:58
Voeding & Gezondheid

Bril online kopen

Graag mijn zeer positieve ervaring met brillen24. ik ben brillologisch geen veeleisend man. ik weet mijn sterkte (+1.75), en ik weet mijn pupilafstand. wat ik kreeg was precies wat ik wilde. een prima bril, paste goed en ik vond hem glas helder.
een jaar later bestelde ik een zonnebril op sterkte. omdat ik niet wist hoe donker 50%, 75% of 80% was koos ik het midden. dat bleek veel te licht. ik kon de bril terugsturen en een week of drie later kreeg ik een nieuwe bril (althans nieuwe glazen) nu voldoende gekleurd. zonder mopperen, zonder bijkomende kosten, geen verzendkosten. ik ben over bril24 zeer tevreden en ik zou het iedereen aanraden. zowel over de kwaliteit van montuur en glas als over de service.