Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-10-2013 11:03:26
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Het zijn oplichters

mijn vrouw heeft gesolliciteerd bij de vak fotograaf zwolle.
na eerste gesprek moest ze een dag komen werken op proef zo gezegd zo gedaan(niet betaald)
daarna was het goed moest ze 2 dagen in de week werken van 1 tot 10 s'avonds maar 10 uur werd al half 12 niet normaal vond ik. en waarom omdat de 'baas' een nieuwe stofzuiger had gekocht waar iedereen na moest kijken. tweede dag 2 klokken gekocht moest iedereen maar zeggen welke beter op zijn kantoor kon hangen. weet niet wat voor baas dit doet maar waarde loos.
de week erna moest ze haar contract tekenen maar kwam eerst een vergadering waar ze mijn vrouw aan vielen dat ze haar werk niet goed deed in haar vrije tijd deed ze niks voor het werk.
is volgens mij ook niet verplicht als je vrij bent. maar ze moest oprotten en weg wezen want ze was lui en asociaal en hebben haar letterlijk het pand uitgezet niet normaal om zo met mensen om te gaan.
toen zelf maar even gebeld de baas ene [edit redactie] krijg je niet aan de lijn. wou even weten hoe en wat krijg een verhaal te horen dat mijn vrouw niet goed wijs was en niet spoorde.
tegen mijn vrouw hadden ze gezegd dat ze haar geld niet kreeg.
na mijn telefoontje zeiden ze mij dat ze dit wel krijgt dus afwachten.
grote oplichters zijn het ga vooral niet voor ze werken voordat het jou ook gebeurd ze gebruiken gewoon mensen. niet normaal.