Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

consument69
consument69 - 11-07-2013 13:28:18
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

Hier ook lastig gevallen met een nepfactuur van deze oplichters! even de verzekering gebeld en adviseerde zeker niet te betalen. er zijn meerdere bedrijfjes werkzaam op deze manier. centraal beheer neemt graag de strijd over mochten ze na incasso echt over gaan tot dagvaarden. maar zover liet dit malafide bedrijfje het waarschijnlijk niet komen.

het is een doorn in het oog in verzekeringsland. dus advies is niet betalen en negeren. bij mij is de naam van de verzekering niet juist en handtekening is erg vaag. btw en kvk nummer ontbreken alsmede een fatsoenlijke naam onder de brief. en ga zo maar door. mochten ze in zee gaan met een incasso bureau dan moet ie ook malafide zijn.

mocht je hier energie in willen steken, doe dan aangifte bij de politie!