Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2013 03:19:54
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

@ f.torres. die garantie word gegeven door de fabrikant en sommige leveranciers cq. dealers willen soms zelf reparatie's uitvoeren. maar dat kan je van dit "bedrijf" niet verwachten. en die haakjes zijn wel in te vullen na wat zoeken. 1 uurtje voorkomt heel veel problemen!!

er staat overigens ook een mobiel nummer van dat "bedrijf" onder hun advertentie en ik denk dat er heel veel mensen niet iets ander hebben gehoord dan piep, piep, piep. even dat nummer in de winkel bellen en je zal merken dat je geen telefoon hoort. geen wonder dus dat ze niet bereikbaar zijn en hoe onlogisch is het als je een bedrijf cq. verkoopwinkel niet kan bellen. waarschijnlijk zou die roodgloeiend staan door vele mensen die hier wat hebben geplaatst. overigens hebben ze nog een mobiel nummer, maar velen zullen dat nummer niet kennen.

en torres ik zou de fabrikant of importeur eens bellen, ik vrees dat dat slecht nieuws woord.

maar er is hoop, de koopovereenkomst kan mogelijk niet geldig zijn. kijk eens of je een btw nummer ziet en vergelijk die eventueel bij de kvk.nl? geen resultaat zou het antwoord zijn en daar kan een hele krachtige term op van toepassing zijn en even artikel 326 van het wetboek van strafrecht bied mogelijkheden.

veel succes!!