Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2013 04:13:06
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

@ kaasbroodje. reactie op je bericht van 2 juni 14.46.

in je 2de alinea geef je een situatie aan en is dat niet gewoon misleiding? en misleiding is een reden om een overeenkomst te ontbinden via een rechtsgang, maar er is een kortere weg.

het probleem wat veel mensen nu hebben is het gebrek aan een rechtsbijstandverzekering en dat is een reden waarom mensen hun verlies nemen, maar dat zo gemakkelijk nemen is totaal overbodig. eigenlijk gaat het maar om iets heel kleins waarin je al een grote kans zo niet het recht aan je zijden hebt. het probleem word het gelijk aan je zijden te krijgen en dat kan langdurig via een verzekering, maar dit kan ook binnen 1 uur. als je je gelijk kan aantonen en dat op papier hebt, dan kan niemand dat negeren ook de sterke arm niet. het zou droevig zijn als je die moest bellen, maar het zou veel mensen beschermen tegen je eigen ervaringen.