Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-07-2013 20:05:39
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Ja, afzijdig blijven is wel het beste .ik trek ook geen conclusies en had alleen maar een vraag over een garantie omdat ik al die wetjes niet weet.
ik schrok alleen van al die maitljes van john 1965 achter elkaar en zo aanvallend naar jou en naar andere personen die zich in deze topic hebben gemeld om te reageren.
en al die conclusies terwijl er gezegd wordt dat men daar niets heeft gekocht maar alle btw nummers, soorten bonnen en alles weet.dat maakte het wel vreemd voor me.


ikbenik schreef op zondag 14 jul 2013, 19:27: bonhof schreef op zondag 14 jul 2013, 19:06: john 1965 , ik schrik me wezeloos nu ik verder al je mailtjes lees.

je valt gewoon ikbenik aan .hij weet waar alles daar staat !!
zelf ben je ook behoorlijk op de hoogte van hen.
wat dat betreft heb ik mij heel afzijdig gehouden.
ik ken het bedrijf niet. en ik weel al helemaal niet wat daar staat.
ik ken wel de regels.

dat iemand een bedrijf beschuldigd van dat zij op andermans btw nummer enz. draaien, doe ik al helemaal geen uitspraken over. gewoon omdat ik de feiten niet ken.