Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-07-2013 20:57:15
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Tja, overal wordt de laagste prijs garantie geschreeuwd.

kijk maar eens naar de bcc.

kan je verzekeren dat de bcc geen geld terug geeft of het verschil terug betaald.
kom zelf uit die branche.

moet je op google eens laagste prijs garantie intoetsen, dan komt je 1000den bedrijven tegen die daarmee adverteren en in alle soorten van branchen


ikbenik schreef op zondag 14 jul 2013, 20:47: john1965 schreef op zaterdag 13 jul 2013, 04:53: @ ikbenik. reactie op je bericht van donderdag 28 feb 2013, 15:48.

klinkklare onzin. ga naar een winkel en er staat een termijn op om te ruilen of geld terug, behoudens bv. ondergoed en boodschappen bij een supermarkt mits er een product bv op de dag van verkoop al over de houdbaarheidsdatum is.
dat is geen recht. als een ondernemer daar niet aan meedoet kun je als koper er niet eens op beroepen!

john1965 schreef op zaterdag 13 jul 2013, 04:53: overigens, er staan in die grote lijst producten behoorlijk wat producten die elders goedkoper te vinden zijn. zouden die mensen het verschil verrekend krijgen of hebben ze er dan geen recht op omdat ze het zelf zien als een aanbieding elders? trouwens kunnen mensen daar contant betalen en zo ja hoe kan het dan zijn dat ik op een ander forum lees dat mensen hun geld of het verschil willen hebben maar er geen geld in huis zou zijn.
maakt geen moer uit.
als in een winkel x een product te koop staat voor bijvoorbeeld €550,- en in een andere winkel y staat datzelfde product voor €525,- kan de koper echt niet naar winkel x gaan en eisen dat zij dat product voor €525,- moeten verkopen, omdat in winkel y dat product voor die prijs staat.
winkel x heeft totaal geen boodschap aan wat winkel y voor prijzen hanteert.

die zogenaamde "laagste prijs garantie" wordt door ondernemers gehanteerd die echt het imago hebben van "wij zijn de goedkoopste!"
ik heb daar zo'n bloedhekel aan.
het gaat meer dan alleen om de laagste prijs. alleen mensen met een zeer laag iq willen dat niet inzien. (gevaarlijke uitspraak!!!!)

hanteert een ondernemer de zogenaamde "laagste prijs garantie", moet die daar ook aan houden.
maar net zoals garantie is de "laagste prijs garantie" geen recht, maar een gunst die als extra's gegeven kan worden door een ondernemer. hij is het niet verplicht.

hopelijk is dat gedeelte nu duidelijk genoeg. anders hoor (lees) ik het wel. ;-)