Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-07-2013 20:26:03
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

F.torres schreef op maandag 15 jul 2013, 19:55: als er geadverteerd wordt via internet en men kan het product in een showroom zien van de verkopende partij,dan kan een consument een verkoop niet ongedaan maken?
een zeer goede punt.

er zijn ondernemers die naast de normale winkel een webwinkel hebben.
niets mis mee.
alleen kunnen de prijzen en de algemene voorwaarden verschillen.

helaas is het dan heel vaak dat ondernemers dus een normale winkel hebben een een webshop erbij doen. waarbij men zich niet realiseert dat de regels van die webshop iets afwijken van de "normale" regels.

in de normale winkel is er geen bedenktijd. aankopen via internet of postorder is er wel een bedenktijd.

heb je een product op internet gezien en je koopt het product in de normale winkel, heb je als koper geen recht op die bedenktijd.
heb je een product in de normale winkel gezien en je koopt het product via de webwinkel, heb je als koper wel recht op die bedenktijd.

hopelijk is hiermee je vraag beantwoord.