Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ew
ew - 16-07-2013 12:37:27
Auto & Vervoer

Motorongeluk, schade te laag getaxeerd en letselschade

Wij hebben een poosje geleden soort gelijk bij de hand gehad.

allereerst is het belangrijk om de schade via/bij een erkende dealer te laten taxeren. deze weet een hogere schade taxatie voor u te krijgen. mogelijk kunt u via een dealer een hertaxatie laten doen. hier zijn wel kosten aan verbonden. voor onze auto was dit €121. welke wij aan de dealer moesten voldoen.

tevens kunt u aan de verz.m van de tegenpartij vragen kosten buiten de schade aan voertuig ook te vergoeden. er is hier ook eeb formulier voor te vragen.

wij hebben de taxatiekosten terug gekregen als mede de gereden kilometers om de taxatie mogelijk te maken. ze vonden het vreemd maar kreeg ze wel. maar ook met bv uw kleding is dit mogelijk. doet u wel netjes met de schade dan maakt u meer kans.

wat betreft de vervolgschade zoals u schrijft zou u de verzekering kunnen vragen hoe hier mee om te gaan. let wel op,verzekerde kosten zoals ziekenhuis en medicatie kosten welke al worden vergoed uit de zorgverzekerin kunt u niet nogmaals declareren. het moeten wel om kosten gaan welke daadwerkelijk op u dragen.

neem voor de paar centen meer altijd een verhaal en rechtbijstandservice..