Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
drumtherapy - 17-07-2013 09:35:52
Voeding & Gezondheid

Bril online kopen

Waar ik me mateloos aan irriteer is sowieso al het programma kassa en de reaguurders. wat me opvalt is dat de positieve reactie al minder sterren hebben dan de negatieve reacties (al weet ik niet hoe dat systeem in elkaar steekt).

hebben de mensen die negatief gereageerd hebben werkelijk ooit een bril bestelt bij een budget site? kassa is toch juist een programma dat opkomt voor de consument? dus kwakkeloos je mening dumpen over goedekopen brillen vind ik niet kunnen. en vooral de prijs moet dan in het achterhoofd blijven. want sommige mensen willen gewoon geen honderden euro's uitgeven aan een bril!

ik geef niks om wat voor bril ik draag en waar die vandaan komt, ik heb allergie voor lenzen en vind het dragen van een bril meer een uitweg tot ik genoeg geld "over" heb voor een laser behandeling. dus ik wil geen 100+ euro betalen voor een bril (wat ik vroeger wel deed). ik heb dus +- 2 jaar geleden een bril bestelt bij brillen24, aangezien ik eerst best sceptisch was. maar toen de bril eenmal binnen kwam was ik verrast, een uitstekende bril voor die prijs. als je alles weet wat je moet hebben is het een goede uitkomst!

en nee ik maak geen reclame en ja ik heb me alleen aangemeld om te reageren! maar deze zaak is gewoon te vertrouwen! en ik zal voor dit bedrag het zeker een proberen. veel succes met het kopen van een goeie bril in de beste prijs/kwaliteits verhiuding die er is.