Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-07-2013 15:05:54
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Ik denk dat het wel snap als ik zijn antwoorden zo lees.
john 1965 laat aan de hand van zijn antwoorden zien niet op vragen te beantwoorden over garantie, maar probeert dit bedrijf slecht neer te zetten op het internet.
je ziet dat veel bedrijven forums gebruiken om concurrenten dwars te liggen, ik vindt dit zwak en kinderachtig.omdat ik met dit bedrijf een goede ervaring heb dan ga ik niet mee in zijn verhaal en dat vindt ie blijkbaar niet leuk.

ik zeg altijd dat als je ergens mee zit, ga dan gewoon daarheen en laat je zien en zeg dan wat je ervan vindt, maar alles anoniem doen om zo buiten schot te blijven vindt ik persoonlijk wat zwak.

john ikbenik schreef op dinsdag 16 jul 2013, 20:17: bonhof schreef op maandag 15 jul 2013, 10:10: wat ik niet snap van je is dat je ikbenik beschuldigd van dat ie bij die gasten hoort omdat ie niet negatief is en neutraal blijft , maar alle negatieve dingen neem je meteen aan wat op een forum staat en de positieve dingen ga je tegen in.
ik begrijp dat ook niet.