Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tijgers1 - 17-07-2013 19:07:09
Auto & Vervoer

Motorongeluk, schade te laag getaxeerd en letselschade

Wimmi20
prima dat u verwijst naar bureau slachtofferhulp. fijn dat ze u konden helpen. ik heb daar helaas andere ervaringen mee, maar dat terzijde. het is onjuiste te stellen, dat u altijd voor een letselschade advocaat moet betalen, als die niet via slachtofferhulp is toegewezen. dit is grote onzin en ja ook ik praat uit ervaring en betaal niets aan mijn letselschade-advocaat, die niet via of dankzij slachtofferhulp is ingeschakeld. niemand werkt gratis, echter de meeste gerespecteerde letselschade advocaten laten zich door de verzekeraars betalen, hierdoor lijkt de advocaat wellicht gratis, omdat u niets hoeft te betalen. het is dus altijd van groot belang te vragen hou de advocaat betaald wordt. ga niet akkoord met een tarief of percentage van het schade bedrag, maar zoek er een die zijn kosten declareert bij de verzekeraars.
vaak is het mogelijk bij de verzekeraar van de tegenpartij om een contra-expertise aan te vragen, bij een expert naar eigen keuze. bij toestemming wordt die zelf ingeschakelde expert (de contra-expert) volledig door de verzekeraar van de tegenpartij vergoed. maar wel altijd eerst toesemming vragen. makkelijker is juridische bijstand bij een letselschade-advocaat, al dan niet via bureau slachtofferhulp, aan te vragen. een goede letselschade advocaat helpt met het verhalen van alle geleden schade, zowel de materiele als de immateriele (smartegeld) schade.