Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 18-07-2013 01:34:47
Auto & Vervoer

Motorongeluk, schade te laag getaxeerd en letselschade

Zoekster,
uw klik advies voor het juridisch loket is een slechte tip geweest.
het juridisch loket blijkt uiteindelijk een valkuil te zijn waar je in gelokt wordt.
je krijgt daar juridische hulp aangeboden op no cure no pay basis.
in gewoon nederlands : ze gaan pas voor je aan de gang als je een groot deel van jouw verwachte schadevergoeding wilt afstaan.
daar moet je gelijk voor tekenen.
het kan zo maar 25% of meer van het letsel schadebedrag zijn.
wanneer er ernstig letsel of invaliditeit in het geding is waardoor iemand de rest van zijn leven minder verdient, of in het geheel niet kan werken dan kan een schadevergoeding een enorm bedrag zijn.
een no cure, no pay jurist kan hier zomaar 50.000 euro aan verdienen.
terwijl dezelfde jurist, als hij gewoon was ingehuurd, misschien 2000 euro had getoucheerd.
die gasten van het loket zitten daar echt niet om vliegen te vangen, op deze manier slepen ze hun klanten naar binnen, die daarna aardig wat geld kwijt zijn.
bovendien : als je al wat ouder bent en niet meer aan het arbeidsproces deelneemt dan zal de rechter bij letsel een veel lager schadebedrag toekennen als bij een jonge werknemer die niet meer kan werken door het letsel.
no cure no pay aasgieren nemen een zaak van oudere slachtoffers niet eens aan, want daar kunnen ze te weinig aan verdienen.
ik weet dit van een wat ouder familielid, zij werkte niet meer, maar had wel ernstig letsel.
een no cure no pay advocatenkantoor gaf aan dat zij geen interessante klant voor hen was, want ze was te oud en werkte niet meer.
zoekster, stop met het promoten in nagenoeg al uw antwoorden van deze aasgieren.
je zou bijna gaan denken dat u klik
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++============
=zoekster schreef op donderdag 18 jul 2013, 00:45: veel letselschadespecialisten werken op no cure no pay basis. ook die van mijn eerdere post. het is nl een zaak voor de kantonrechter en dan heb je geen advocaat nodig, maar kun je het ook af met een 'gewone' jurist.
ook de jurist van mijn post heeft al aangegeven dat hij op no cure no pay basis werkt.

(een advocaat is altijd een jurist, maar een jurist niet altijd een advocaat, neem aan dat je dat weet, maar zeg het toch maar voor de zekerheid)