Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 18-07-2013 02:47:47
Auto & Vervoer

Motorongeluk, schade te laag getaxeerd en letselschade

@wimmi20

domoor, die klik was helemaal niet naar het juridisch loket. weer niet gecheckt! je krijgt bij het juridisch loket helemaal geen juristen aangeboden op no cure no pay basis. je weet duidelijk helemaal niets van het juridisch loket af, anders had je geweten dat wat je nu allemaal zit te lullen onzin is en dat mijn verwijzing niet naar het juridisch loket zou kunnen zijn.
die 'gasten' van het juridisch loket zitten er niet om vliegen te vangen. het juridisch loket is door de overheid ingesteld en betaald als eerste advies en hulp bij juridische zaken. gratis en voor niets. de juristen daar nemen helemaal geen zaken aan. ook niet op no cure no pay basis.
ongelofelijk dat iemand zo vooringenomen kan zijn. maar ja, zo ben je nu eenmaal, ergens zit een steek los.
ik zou op die andere dingen nog wel in willen gaan, want daar valt veel meer over te zeggen. dat zou ik doen als ik je een waardige gesprekspartner zou vinden, maar dat vind ik je niet.