Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mia1979
mia1979 - 18-07-2013 13:53:31
Geldzaken & Recht

Samenwonen, schuldsanering en bijstandsuitkering

[quote=tot15karakters schreef op donderdag 18 jul 2013, 13:47]om problemen met zijn oude verleden en je financieel onafhankelijk ondanks het kind op komst te maken zou ik voor onderverhuur kiezen.
als jij een kamer huurde als ongehuwde moeder met nog onbekende vader is het makkelijker te regelen en moet jij jou persoonlijke inkomen volledig inleveren.

zijn sterk wisselende blijft dan nog over voor de vader en kind om nog iets te kunnen doen.
of ze het accepteren weet ik niet maar zo blijf je als het lukt wel zelfstandiger en zullen de schulden niet overgedragen worden.
je mag dus ook bij hem op kamers gaan mits je daar nog niet nu staat ingeschreven.

veel succes met de kleine en hopelijk over 3 jaren een gelukkig moeder zonder schulden want jullie weten hoe moeilijk die jaren zijn.
de huidige situatie is niet leuk maar soms komen er goede ouder uit naar voren die voorzichtiger zijn dan normale gezinnen dus er hoeft niets mis te zijn.


een ieder die jou al nu veroordeelde vind ik maar dom, het kan iedereen gebeuren want dat huis, wie was je vorige partner en hoe was de makelaar en hypotheek adviseur want daar zitten ook ratten tussen.
als je niet drinkt of wiet rookte is er een goede kans dat er niets aan de hand is over aan aantal jaren.


bedankt voor deze reactie.
ik zal de optie "op kamers gaan bij hem" eens onderzoeken. bedankt!!