Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 19-07-2013 02:15:44
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

Stik met je akte van cessie. autotip stuurt willekeurige rekeningen op naar iedereen die eens klant was, of de verzekeraar nu uitgekeerd had of niet.

maar verzekeraars zitten er al achteraan en als meneertje autotip wil gaan procederen zal hij toch moeten opboksen tegen de batterij van advocaten en juristen die juist schadeverzekeraars tot hun beschikking hebben.

dit zegt zelf.nl erover

autoglasspecialisten uit bodegraven belaagt momenteel veel mensen met facturen, veelal uit 2010. bij uitblijven van de betaling dreigt zij meteen met het inschakelen van een deurwaarder. maar laat u zich niet van de kaart brengen, u hoeft de factuur niet te betalen! dit zijn namelijk oplichters.stuur de factuur maar door naar ons. wij lossen het voor u op. vooralsnog is autotip op geen enkele manier bereikbaar en is haar telefoonnummer afgesloten. ook op het forum van kassa! wordt er over gesproken, en niet in de meest positieve bewoordingen.inmiddels hebben verschillende verzekeraars melding gedaan van de oplichtersactiviteiten van autotip bij het verbond van verzekeraars. ook haar advies is de facturen niet te betalen. heeft u vragen over dit onderwerp? dan kunt u ons het beste bellen via 072- 5 180 160.

bron http://van.zelf.nl/autotip-autoglasspecialisten-niet-betalen/">klik

dat is echt geweldig hoor het verbond van verzekeraars achter je broek aan hebben! mocht meneer autotip meelezen, dan moet hij zich nog maar eens goed achter de oren krabbelen.