Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
markiemarc - 19-07-2013 13:45:51
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip


ik heb niks te maken met autotip of welk bedrijf dan ook. ik ben gewoon net als jullie iemand die gewoon aangeeft wat ik vind. das mijn goed recht.

@zoekster; je hebt toch een dienst afgenomen van autotip, dan moet je ook de kosten daarvoor dragen vind ik. en dat zal een rechter, als het eenmaal zover komt ook vinden. en wat betreft de aantijging dat ik mensen probeer aan te zetten om toch te betalen... ik ben geen tovenaar of wat dan ook. als je wilt betaal je die factuur en als je dat niet doet dan is dat een ieders eigen keuze.

@consument69; ik ben niet zomaar iemand die even ''mee wil doen'' én heb verder ook geen banden met autotip of welk bedrijf dan ook. ik ben puur en alleen begonnen met reageren omdat ik vond dat er zoveel onzin en leugens werden verkondigd dat ik het noodzakelijk vond om te reageren.er zullen toch ook wel mensen tussen zitten die wél correct geholpen zijn. die zal je niet horen, vandaar dat ik zo reageer.
en even voor de goede orde, als de factuur reeds is betaald door de verzekering dan geeft dat autotip zeker niet het recht om mensen met allerlei brieven te bestoken en te dreigen met deurwaarders e.d.