Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-07-2013 20:26:45
Voeding & Gezondheid

Fitness verkoop nieuwegein

Beste john1965, je zegt wel allemaal tegenstrijdige dingen, dus zoals jij beweert dat dat bedrijf niet alles goed doet,zo is jouw woord niets waard.je liegt erover dat je iemand hebt gestuurd,maar zo te zien heb je daar zelf wat gekocht.

wat andere forums zeggen is natuurlijk ook maar een woord achter de schermen waarvan je niet weet wie het schrijft.jij gelooft dat allemaal, en dat is je goed recht, maar niet iedereen gelooft dat.
als ondernemer kijk je anders naar deze dingen omdat er veel afgeblaft wordt door winkels onder elkaar anoniem.

neutraal is geen beschermen van een bedrijf, maar zoals elk bedrijf tevreden en ontevreden klanten heeft, ben ik bij het rijtje met tevreden klanten.
john1965 schreef op vrijdag 19 jul 2013, 16:53: @ bonhof. even voor de duidelijkheid, wat ik richting ikbenik schreef was geen aanval op de persoon, het verbaasde me eerder hoe hij of zij het bedrijf wie de spullen verkocht zo in bescherming nam. en dat ik dan vervolgens twijfel, is mede het gevolg van veel meer reacties van andere mensen in verschillende forums.

ook voor de duidelijkheid, ik heb niemand gestuurd om wat te kopen. waarom zou ik dat doen als het om iets gaat wat ik zelf zou willen aanschaffen? je koopt toch zeker ook je spullen zelf of laat je het doen? en waarom zou ik vele euro's uitgeven om dit bedrijf in diskrediet te brengen?