Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 24-07-2013 12:38:05
Voeding & Gezondheid

Ijs maken

Om het sneller in te laten vriezen :
doe de gerechten in een kom/bak en zet die in een bak die 1 a 2x groter is.
doe nu ijsblokjes in de buitenste bak en gooi daar zout bij en draai nu zo lang mogelijk de binnenste bak rond in de ijsblokjes mengsel.
door de chemische reactie zal het ijs kouder worden en daarmee ook de ingrediënten.
na ongeveer 15 min is het is al redelijk koud en kan dan de vriezer in.
maar makkelijker is om naar de lidl te gaan en daar een heerlijke bak room ijs te halen.
er zit echte vanille in en kost voor 2,5 liter nog geen 2 euro en is ook als beste ijs uit de test gekomen bij kassa.