Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 25-07-2013 02:27:25
Computers & Telefonie

Postcode loterij

Ts heeft volkomen gelijk . we hebben afspraken en wetten maar iedereen kan er ongestraft mee wegkomen. als ik terreur bom en moslim typ hier wordt ik in de gaten gehouden. dat is eng. en wij allemaal virus beschermd met bel me niet register maar bedenk dat haast elke oetlul misbruik kan maken van het internet ongestraft!!!.

stel internet werkt een week niet meer. de chaos is compleet. geen toegang meer bij de bank/geen voorraden meer bij de supermarkt. geen mobielcontact. geen gas en elektra. geen
gezondheidszorg en geen brandstof enzovoort. alsof je 2 eeuwen terug geworpen wordt.

en er is geen back-up. wat te doen??? .een week zonder postcodeloterij zou nog kunnen, maar 2 of 3 weken totale blindheid en directie ben je blij als de postcodeloterij je weer online helpt.

voor een ieder hier. bedenk eens wat internet-uitval kan betekenen.