Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
markiemarc - 25-07-2013 18:25:37
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

[quote=adevalk schreef op donderdag 25 jul 2013, 16:01]ik denk dat ieder van ons er melding van heeft gemaakt bij zijn of haar verzekeringsmaatschappij. toen ik dit heb gedaan hebben zij mij verzocht om alles naar hun door te sturen en hun zouden het "netjes" afhandelen met autotip.

autotip maakt geen schijn van kans tegen het advocatenleger van grote verzekeringsmaatschappij's!

@ marciemarc
akte van sessie of niet, betaald is betaald! als je vandaag een beetje het nieuws hebt gevolgd, dan heb je gehoord dat ze personen voor de tweede keer aanschrijven het geld is allang binnen. ze hopen op mensen die gaan beven bij de woorden incassobureau en deurwaarden en daardoor maar betalen. . als de factuur reeds betaald is geeft dat autotip inderdaad niet het recht om met dit soort praktijken te konen. als er echter niet betaald is door de verzekeraar dan hebben ze ergens toch wel recht want zij hebben ook kosten gemaakt voor de reparatie