Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 25-07-2013 19:03:15
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

[quote=markiemarc schreef op donderdag 25 jul 2013, 18:54][quote=zoekster schreef op donderdag 25 jul 2013, 18:45][quote=markiemarc schreef op donderdag 25 jul 2013, 18:37][quote=tijger1 schreef op donderdag 25 jul 2013, 18:30]maar dan moeten ze dus de afwijzing van de verzekeraar kunnen laten zien.

dat is waar. die zullen ze, neem ik aan, vast wel ergens in de administratie hebben liggen
dat aannemen van jou, daar ga je nu juist mee de mist in.

het is evident dat autotip die niet in de admin heeft liggen, anders zouden ze niet hun hele klantenbestand met dreigbrieven lastigvallen. het is iedereen duidelijk dat ze die afwijzingen niet hebben, dat blijkt uit de hele handelswijze van deze club.

alleen bij jou wil dat kwartje maar niet vallen.

merkwaardig........ je vraagt je (ik niet overigens) af waarom dat is.




waarom ga je er al in eerste instantie vanuit dat ze die niet hebben. lijkt me eerlijk gezegd een beetje onbegonnen werk om alle mensen die ze ooit geholpen hebben zo een brief te sturen. hoelang bestaat dat hele bedrijf überhaupt?
eerlijk gezegd bleek het helemaal geen onbegonnen werk. het is niet voor niets dat de verzekeringsmaatschappijen overspoeld zijn met klachten over deze club. je hebt zeker (ahum) het nieuws vandaag gemist.

en hoelang dat bedrijf bestaat zul jij wel beter weten dan ik.......