Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
markiemarc - 25-07-2013 19:08:21
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

@tijger1 ik kan toch niet ruiken hoelang ze bestaan. klopt! als ze echt zo een afwijzing hebben gekregen dan geeft dat hen het recht niet om zoiets te doen. echter, vind ik het wel vreemd dat er dan niemand echt concrete stappen heeft ondernomen naar justitie of iets dergelijks. iets waardoor ze echt stoppen met deze praktijken.


@zoekster

nee hoor, heb het nieuws wel meegekregen. begin je me nou al weer te betichtte van partijdigheid. ja, ik was/ben partijdig, maar das puur omdat er ook wel een positief geluid over autottip op dit forum mag zijn. er zullen vast tig andere mensen zijn die wel op de correcte manier geholpen zijn en die geen klachten hebben over autotip. dus ik vraag je vriendelijk om mij niet te betichte van het feit dat ik meer zou weten dan ik zeg. vriendelijk bedankt!