Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 25-07-2013 21:01:51
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

"als ik echt iets met autotip te maken zou hebben, dan had ik me wel op die manier aangemeld ipv met mijn eigen naam."

"ik ''noem'' mijzelf markiemarc. dat is een pseudoniem. je begrijpt natuurlijk dat ik in t dagelijks leven niet zo heet."

"ja, ik was/ben partijdig, maar das puur omdat er ook wel een positief geluid over autottip op dit forum mag zijn. er zullen vast tig andere mensen zijn die wel op de correcte manier geholpen zijn en die geen klachten hebben over autotip. dus ik vraag je vriendelijk om mij niet te betichte van het feit dat ik meer zou weten dan ik zeg."

"als de factuur reeds betaald is geeft dat autotip inderdaad niet het recht om met dit soort praktijken te konen. als er echter niet betaald is door de verzekeraar dan hebben ze ergens toch wel recht want zij hebben ook kosten gemaakt voor de reparatie"

"waarom ga je er al in eerste instantie vanuit dat ze die niet hebben. lijkt me eerlijk gezegd een beetje onbegonnen werk om alle mensen die ze ooit geholpen hebben zo een brief te sturen. hoelang bestaat dat hele bedrijf überhaupt?"




'markiemarc'...... of kan ik beter 'marco' schrijven......

het valt wel een beetje op dat u het wel erg opneemt voor dat malafide 'bedrijf' autotip van khalid a. ook weet u wel wat over autoglasbedrijven..... heeft u ook een autoglasbedrijf?......... ;-)

en mocht autotip toch fout zijn (volgens u), dan probeert u de zaak te sussen en schrijft u: "geeft dat autotip inderdaad niet het recht om met dit soort praktijken te konen.", om vervolgens weer op de oude voet verder te gaan en het voor autotip op te nemen.

het is zo langzamerhand wel heel erg duidelijk dat u de kant van autotip kiest.
de vraag is: waarom?