Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
markiemarc - 26-07-2013 21:21:37
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

[quote=marjo50 schreef op vrijdag 26 jul 2013, 20:39]als meneer autotip nu eens zijn problemen met zijn klanten oplost en zijn excuus zou aanbieden voor de onterechte rekeningen dan zou ik hier ook een positief bericht hier kunnen plaatsen.

waarom reageert hij niet op een mail van 19 juni en van eergisteren de mail ook niet.

ik snap echt markiemarc niet hoor. je zegt zelf niet benadeeld te zijn door meneer autotip waarom dan steeds maar weer voor hem opkomen?

het is in het nieuws geweest, wat voor bewijzen tegen deze autotip moet je nog meer hebben.



nee, ik ben zeker niet benadeeld door autotip. de enigste reden dat ik het min of meer voor hem/hen opneem is omdat ik vind, dus dat is mijn mening, dat er ook wel plaats mag zijn voor een positief geluid. daarbij heb ik altijd al gezegd dat als autotip iets verkeerds gedaan heeft, dat ze daar voor gestraft moeten worden. dat het in het nieuws was afgelopen week, betekend toch niet dart het daadwerkelijk om hen ging, lijkt me?