Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
seeya56 - 31-07-2013 14:36:53
Computers & Telefonie

Tele2 onbeperkt bellen en pluspakket tv

[quote=gompy2 schreef op woensdag 31 jul 2013, 14:15][quote=kaasbroodje schreef op maandag 29 jul 2013, 16:50]het is volgens mij normaal dat bellen naar mobiele nummers nooit onbeperkt is, het bellen naar een vaste lijn is met digitale aansluitingen wel heel goedkoop ( voip ) maar bellen naar mobiel is duurder en dus niet onbeperkt
dit kaasbroodje beweerd geregeld dingen die zij/hij maar beter eerst even kan verifiëren eer deze "wijsheden" hier worden gedumpt.
als je even moeite had gedaan had je het zo kunnen vinden.
wat jij beweerd is van lang geleden mijn beste...

ik heb zelf een 3-in-1 pakket bij een kabbelaar,
ik betaal €51 voor het gehele pakket waarvan €14 voor de telefoon, zonder verdere belkosten. i-net 20/20-mbit alleen komt me op €25.
citaat:
belt u vaak ’s avonds of in het weekend, breid uw bundel in dat geval voor € 7,- per maand uit met ’daluren’. bent u een echte veelbeller of wilt u van tevoren zekerheid hebben over uw belkosten? kies dan voor de bundel ’altijd’, voor € 14,- per maand belt u dan net zo vaak en zo lang als u wilt.

tarieven gelden voor nederlandse vaste en mobiele nummers

voor mobiel bellen (simyo)heb ik precies hetzelfde, tarieven vaste en mobiele nummers zijn gelijk.
ik denk dat dit laatste voor zowat alle telco-aanbieders geldt vandaag de dag

[quote=lekkerisdat schreef op maandag 29 jul 2013, 17:30]sowieso is het niet handig om bellen bij de provider zelf te nemen. kun je veel beter extern doen, oké kost je wel een aantal tientjes voor 'n éénmalige investering.
maar daarna heb je daar zoveel profijt van.
weer 1 van je vele vreemde reacties lekkerisdat, je bent echt 1 van de toppers hier.
iemand anders vroeg ook al naar de reden waarom je deze raad geeft, ik dus ook.


dank je wel gompie, ik had het niet beter kunnen zeggen!