Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 31-07-2013 15:33:43
Computers & Telefonie

Tele2 onbeperkt bellen en pluspakket tv

[quote=gompy2 schreef op woensdag 31 jul 2013, 14:15]weer 1 van je vele vreemde reacties lekkerisdat, je bent echt 1 van de toppers hier.
iemand anders vroeg ook al naar de reden waarom je deze raad geeft, ik dus ook.

mijn hartelijke dank voor je compliment, dat waardeer ik ten zeerste. beetje betreurenswaardig dat ik toch niet helemaal duidelijk overkom, waarvoor mijn oprechte excuses.

logischerwijs kan ik natuurlijk geen eenduidig antwoord geven, aangezien ieder mens verschillend is. je hebt oudere sardonische vrouwen die veel bellen tot en met jonge behulpzame heren die iets minder bellen.

maar laat ik aan de hand van 'n voorbeeld het proberen toch duidelijk te maken, tenslotte kun je altijd even zelf naar jouw eigen provider kijken hoe het zit;

ziggo alles-in-1 basis kost 43 euro 95 en tv + internet kost 38,95 feitelijk betaal je dus voor telefonie 5 euro in de maand. terwijl je 'vaste' telefonie al voor 1 euro 25 per maand kunt hebben, dat is al 'n besparing van 45 euro per jaar.
daarnaast is het bellen naar vast vanaf 300 procent goedkoper, bel je precies 1 minuut is het zelfs 600 procent goedkoper. bellen naar mobiel is dan weer 'n stuk duurder maar ook daar is 'n simpele oplossing voor.
conclusie; in vrijwel de meeste gevallen is het afnemen van telefonie bij je eigen provider ongunstig.

mocht het nu nog niet duidelijk zijn, vraag gerust verder, maar neem wel even de moeite om je vraag duidelijk te onderbouwen/formuleren. het enkel roepen van het is vaag en omslachtig (wat het verre van is) treft natuurlijk geen doel.