Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 31-07-2013 18:49:06
Computers & Telefonie

Tele2 onbeperkt bellen en pluspakket tv

[quote=ron530 schreef op woensdag 31 jul 2013, 18:20]vraagsteller heeft alles in één pakket van tele2 gestopt en dat is per maand goedkoper. bellen onbeperkt heeft wel beperkingen want gratis bellen geldt enkel en alleen voor vaste nummers, 06 en voicemail zijn uitgesloten en kennen een tarief van 0,09 cent per minuut.
tis allemaal erg onduidelijk bij tele2
quote:

belpakketten
tele2 heeft voor jou de keuze uit 4 belpakketten. welk pakket voor jou het beste is, is afhankelijk van wanneer je belt en hoe veel je belt.

als je kiest voor een van de onbeperkt bellen pakketten, kun je in bepaalde periodes onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in nederland (m.u.v. betaalde servicenummers).

en

onbeperkt bellen altijd
voor maar €15,- extra per maand bij internet & bellen kun je altijd onbeperkt bellen naar vaste én mobiele telefoonnummers (m.u.v. betaalde servicenummers) in nederland. dag en nacht, doordeweeks en in het weekend!
kijk hieronder welk pakket het beste bij jou past:

bron-> http://www.tele2.nl/internet-bellen/uitbreidingen/onbeperkt-bellen-altijd.html">hier