Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 31-07-2013 19:13:37
Computers & Telefonie

Zijn gratis antivirusscanners betrouwbaar?

De gratis versies zijn prima voor thuisgebruik en zijn daar ook voor bedoeld. door bedrijven en instellingen mogen de gratis versies meestal niet gebruikt worden. men hoopt denk ik het personeel te verleiden om de betaalde versie te nemen van wat ze thuis gratis gebruiken.
de gratis versies van avast en avg (de laatste met 5 valse detecties en dus iets minder goed bruikbaar) zijn onlangs als goed beoordeeld in http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-8/janfeb-2013/">deze test (klik), terwijl opmerkelijk genoeg avira er wat minder vanaf kwam. het beste pakket was bitdefender. bedenk echter dat dit moment opnames zijn, hoewel er wel een zekere trend in zit. mse, tegenwoordig windows defender geheten, lijkt het steeds slechter te doen. het is echter wel het gebruiksvriendelijkst.