Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 02-08-2013 18:28:50
Huishouden & Energie

Offerte

[quote=tijger1 schreef op woensdag 31 jul 2013, 23:21]@gompy 2

er is een vertegenwoordiger geweest en er is besproken wat gedaan moet worden. de vertegenwoordiger stuurt een offerte voor die spullen en werkzaamheden en ts accepteert die offerte schriftelijk.

het komt mij voor dat uw eerste alinea dan sowieso van toepassing is.

ik vind het aan de ene kant wel grappig dat nu verondersteld wordt dat een offerte vrijblijvend zou zijn. al die louche keukenboeren en kozijn zaken die daar mee schermen en nadien de klant met die getekende offerte om de oren slaan. leuk, allemaal vrijblijvend je handtekening ergens onder zetten. het werkt wel twee kanten op.
begrepen tijger,
in mijn optiek is het ook een beklonken zaak. alles was al zo ver gaande dat ts er volgens mij terecht van uitgegaan is dat er een duidelijke overeenkomst gaande was.