Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kaasbroodje
kaasbroodje - 02-08-2013 18:43:01
Computers & Telefonie

Zijn gratis antivirusscanners betrouwbaar?

[quote=nounou schreef op vrijdag 2 aug 2013, 17:42][quote=chrisantonis schreef op vrijdag 2 aug 2013, 16:55]al jaren dezelfde discussie!
als de gratis programma's zo goed waren had niemand gekochte!!
aan de verkoopcijfers te zien, waren er heel veel mensen die een gratis programma hadden lopen,
maar door problemen toch maar een programma kochten!
mijn kennies kwam een paar weken geleden noch met zijn dochters laptop aan, politievirus!!
als je kinderen hebt die wel eens wat downloaden, films, muziek, of op onbetrouwbare websites surfen, of vieze plaatjes kijken, nou pak dan maar echt een goed betaald programma!!
ik wil geen reclame maken, ik zit meer dan gemiddeld op de computer te werken, staat 24/7 aan, werk meer als 12 uur per dag, mijn computer is absoluut niet voelbaar trager, ik gebruik sinds enkele jaren al met grote tevredenheid norton 360. ik voel mij wel veilig!!!!

er is geen enkele virusscanner die het politievirus tegenhoudt op dit moment; buiten een specifieke removal tool is systeemherstel doorvoeren voor windows 8 de enigste oplossing! ik persoonlijk surf over allerhande sites en heb met mijn gratis comodo nog nooit problemen gehad, als dat wel was dan was dat mijn eigen schuld!

ik draai een add-blocker, dat k** virus komt er hier niet in, omdat de advertentie code volledig wordt geschrapt! echt een aanrader, een addblocker, ff of gc en weg zijn dat soort bedreigingen ;) overigens werkt de gratis tool van hitmanpro erg goed ( kickstart ) dan kun je het virus gratis verwijderen, tenzij je al eens eerder hitmanpro hebt gebruikt!