Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

no
nounou - 03-08-2013 10:43:18
Computers & Telefonie

Zijn gratis antivirusscanners betrouwbaar?

[quote=chrisantonis schreef op vrijdag 2 aug 2013, 23:31]er is hier van alles door elkaar gaan lopen, het ging om dit

er is geen enkele virusscanner die het politievirus tegenhoudt op dit moment;

dus werkt mijn betaalde!!! norton 360 harstikke goed, die heeft meteen gemeld dat ze dit tegengehouden en verwijderd heeft.
omdat deze goed werkt en ik heel veel betalingen online heb lopen (al 6 jaar) en ik zuinig ben
op mijn spullen geef ik dus ook graag wat geld uit vvor veiligheid, helaas zijn het de mensen die de handen op de knip houden die mijn computer in gevaar brengen door allerlei domme mailtjes te sturen, die ik nu op een aparte computer open, waar de beveliging overigens ook alles tegenhoud met dezelfde "gratis" norton, (voor 3 pc's)
mensen met problemen met hun computer zijn nu meestal die mensen die het ene na het andere programma over hun computer laten lopen om zogenaamde bedreigingen te verwijderen.
ga je gang en leer zou ik zeggen! je sluit toch ook een goede verzekering voor je auto af, en die kost ook geld!

ik had onlangs iemand wiens geldige en up to date norton 360 het politievirus niet tegengehouden had! dus het is vaak een kwestie van gewoon geluk hebben, wel helpt het om na te denken voordat je een melding wegklikt cq. toestemming tot openen geeft.