Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 04-08-2013 20:14:56
Computers & Telefonie

Zijn gratis antivirusscanners betrouwbaar?

[quote=dobby schreef op zondag 4 aug 2013, 19:47][quote=gompy2 schreef op zondag 4 aug 2013, 19:11]ik heb alleen gesteld dat als jij beweerd dat de firewall van windows of ook de firewall van een router of modem programma's die naar buiten willen tegenhoudt, jij kul verkoopt en je geen verstand hebt van die materie, en je je beter kunt onthouden van adviezen over dat soort zaken ,punt.
erm.. i beg to differ.. in elk geval heeft windows 7 al wel de mogelijkheden om outbound traffic te blokkeren (globaal, per programma / port / protocol) - start de interface maar eens op { wf.msc utvoeren).. is weliswaar vrij basic (altijd / ipsec / nooit) maar je komt een heel eind.

en de firewall van mn router?? via de gui is e.e.a. inderdaad redelijk basic, maar als ik een ssh sessie open heb ik gewoon iptables ... nog meer wensen?
ja, is het ook mogelijk alles in begrijpelijk nederlands neer te zetten? of kick je op dit voor ingewijden gewauwel?