Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
markiemarc - 07-08-2013 14:17:30
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

[quote=hutch schreef op woensdag 7 aug 2013, 11:01][quote=amyh schreef op woensdag 7 aug 2013, 09:46]of ik binnen 5 dagen wil betalen en idd, zo niet dan zullen zij een deurwaarder op mij afsturen waarbij de kosten voor mijn rekening zijn.
wat raden jullie aan? verzekering bellen, direct politie inschakelen of naar autotip bellen?
laat u niet gek maken.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-irkbsr7wvsj:mijn.ecabo.nl/zoeken/leerbedrijf/index/9794676%3fstagemarkt%3dtrue+%22khalid+azzi%22&cd=4&hl=nl&ct=clnk&gl=nl&lr=lang_nl">khalid a. (klik op 'adres en contact'), de eigenaar van het malafide 'bedrijf' autotip, is alléén maar aan het bluffen en hoopt dat er een x-aantal wel zullen betalen.
stel dat bijv. 25% van zijn slachtoffers (!) wel betaalt, dan is dat weer mooi meegenomen.

dit onbetrouwbare figuur volgt dit topic ook wel, maar durft gewoon niet te reageren.
zijn huidige kompaan ((ex-)werkgever?) reageert hier wel, maar daar wordt gewoon doorheen geprikt. op deze reactie zal hij ook wel weer reageren, maar alleen met de bedoeling om khalid a. te helpen.

wat betreft uw angst voor een deurwaarder: wees niet bang. het enige wat dat figuur zou kunnen doen is de zaak voor de rechter brengen (meestal via een -in dit geval obscuur- incassobureautje).

pas als de rechter in uw nadeel beslist, komt er een deurwaarder om de hoek kijken.
maar dat figuur vergeet ook eventjes, dat het niet reageren op klachten, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, alleen maar in zijn nadeel werkt, mocht het (.....) tot een rechtzaak komen.

sterkte verder..... gr. hutch

beste hutch,

zoals ik al meerdere malen aan je heb aangegeven heb ik helemaal niets met autotip te maken. ik snap nog altijd niet waarom je dan ook steeds weer met deze aantijgingen komt. ergens denk ik dat dat te maken heeft met het feit dat jij het liefst alleen maar negatieve reacties leest op dit topic. hoe dan ook amyh heeft een dienst afgenoten van autottip waarvan zij vast heeft gezegt wa-plus of beter verzekerd te zijn. als dat niet zo is, wat ik denk, want anders had autotip geen factuur gestuurd dan moet de persoon die de akte van sessie heeft getekend opdraaien voor de kosten. dat is toch iets heel normaals. autotip is toch geen liefdadigheidsvereniging of iets dergelijks die gratis te werk gaat.