Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ad
adevalk - 07-08-2013 15:51:45
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip



oké! als ze wat doen wat echt niet door de beugel kan dan zullen ze daar wel voor aangesproken worden. ik snap dan niet wat ze al dan niet verkeerd zouden doen. er is een dienst geleverd die tot op heden niet is betaald. dan mag je zeker wel achter de kosten aan gaan om deze als nog te verhalen

het gaat om het feit dat in 2010 de regelgeving mbt ruitschade vergoeding is aangepast. voor die tijd werden facturen van ieder bedrijfje vergoed, maar de verzekeringsmaatschappijen hebben dit veranderd omdat de autoruitschaden bedrijfjes daar misbruik van maakten. en al die bedrijfjes wisten dat maar al te goed dat het na een bepaalde datum niet meer vergoed werd. maar de gewone burger die niet iedere dag de voorwaarden van de verzekering naleest wist dit niet. en de werknemers hebben consumenten doelbewust misleid door te zeggen dat ze het hebben nagekeken en dat het 100% zeker door de verzekeraar vergoed zou worden.

daar komt nog eens bij dat de meeste mensen nu wel op hoogte zijn dat nu niet meer iedere rekening door hun verzekering wordt vergoed. en weer spelen die autoruitschaden bedrijfjes hier heel handig op in door mensen een factuur te sturen van een reparatie zo ongeveer rond die periode (want niemand weet natuurlijk meer iets in detail wat zich ruim 3.5 jaar geleden heeft afgespeeld) in de hoop dat mensen alsnog betalen, ook al is die voor die bepaalde datum dus al wel door de verzekering betaald! (en ik geloof niet dat autotip de enige is die zich met deze praktijken bezig houdt, maar die is gewoon toevallig hier de pineut op dit forum!)

dat heet de boel doelbewust belazeren en daar is geen excuus voor!

nb. als je mee wil praten over een onderwerp, moet je wel waar het over gaat en anders gewoon lekker je mond houden!