Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ad
adevalk - 07-08-2013 15:57:12
Auto & Vervoer

Ruitschade herstel door autotip

[quote=markiemarc schreef op woensdag 7 aug 2013, 15:40][quote=adevalk schreef op woensdag 7 aug 2013, 15:34]ik zeg niet dat jij marco bent, of iets met autotip te maken hebt. maar als het uitgebreid wordt uitgelicht in het nieuws dat ze onschuldige (naïeve) mensen doelbewust belazeren, dan zullen wij toch wel gelijk hebben?!
plus ik weet zeker dat ze mij willen belazeren, want ik kan namelijk aantonen die die rekening gewoon betaald is! en het zou wel heeeeeel toevallig zijn dat ze zo massaal een "foutje" hebben gemaakt dat ze honderden mensen per ongeluk een foutieve factuur hebben gestuurd![/quote


mooi! daar kan ik me wat bij voorstellen, je kan het in dit topic meermalen terug lezen, ik heb altijd gezegd dat indien autotip mensen heeft bestookt met factuurtjes die al betaald zijn door de verzekering dat zij fout zijn. heb je wel al contact met hen gehad om te melden dat de factuur reeds is betaald? nu worden zij op dit topic wel afgeschilderd als doorgewinterde criminelen maar als je ze attendeert op t feit dat de rekening al betaald is zullen ze vast wel over de brug komen met een of andere oplossing

jij kan ook op dit topic teruglezen dat autotip onbereikbaar is! telefoonnummer bestaan niet, of zijn altijd in gesprek, of je krijgt een voicemail. maar er wordt nooit gereageerd op terugbel verzoeken. mails op het emailadres zijn onbezorgbaar... zolang hun niet thuis geven en mij wel blijven bestoken met facturen blijf ik hun afschilderen als 'doorgewinterde criminelen'!