Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 08-08-2013 08:36:35
Vakantie & Reizen

Welk gewicht

[quote=alva46 schreef op woensdag 7 aug 2013, 13:47]sorry dat ik misschien niet geheel duidelijk ben geweest, maar met handbagage bedoel ik datgene
ik in de cabine meeneem en bovenin de daarvoor bestemde ruimte stop.
bij sommige maatschappijen in het gewicht gelimiteerd bij anderen mag je meenemen wat er in je koffertje/weekendtas past.

hoeveel dit bij delta en klm is, kan ik nergens vinden.

sorry mijn fout had het niet goed gelezen. vlieg zelf vaak naar amerika en met verschillende vliegmaatschappijen. er is nog nooit gecontroleerd op handbagage (gewicht en afmeting). zolang het past in de bakken boven de stoelen of onder de stoelen is er niks aan de hand. gewogen wordt het ook niet dus als je nou 7, 10 of 15 kilo hebt.....als je het standaard formaat trolley hebt of een niet al te grote rugzak is er niks aan de hand.