Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ga
gast-0123 - 11-08-2013 22:14:50
Computers & Telefonie

Certificaatfout op mobiele telefoon

[quote=gravin4 schreef op zondag 11 aug 2013, 18:31][quote=gast-0123 schreef op zondag 11 aug 2013, 17:50][quote=gravin4 schreef op vrijdag 9 aug 2013, 12:07]op mijn mobiele telefoon s.e. xperia mini krijg ik sinds een paar dagen een certificaatfoutmelding (controleer tijd en datum) als ik mijn outlook postvak in wil "herzien", d.w.z. nieuwe mails binnenhalen.
hoe los ik dit op?

ik heb ook precies hetzelfde toestel, en ik begon ook al rond 8 of 9 augustus dezelfde melding te krijgen. ik heb het e-mailaccount verwijdert, en probeer dan opnieuw het account te koppelen aan de telefoon, maar wanneer ik het e-mailaccount invoer krijg ik bij voorbaat al de melding '' certificaat fout, toch doorgaan? ''. als ik dan op doorgaan klik blijf ik hetzelfde probleem behouden....

enige kans dat je al een oplossing hebt gevonden topicstarter?


heb dezelfde oproep ook onder -internet-/pc- geplaatst en heb daar een aanklik oplossing gekregen. maar snap niet helemaal hoe dat moet.
misschien heb jij er iets aan?


hai, bedankt voor de reactie. maar de oplossing die geboden wordt is voor problemen met de hotmail-app. daar hebben we geloof ik beiden niets aan. ik gebruik de hotmail-app niet. daar zit het probleem dan ook niet. het probleem zit in de sonyericsson e-mail applicatie die bij aankoop reeds op de telefoon stond geinstalleerd. ik ga gewoon verder zoeken naar een oplossing.

groetjes!