Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 20-08-2013 16:41:57
Geldzaken & Recht

Roken op school

De wet verplicht dat werkgevers de werknemers een rookvrije werkomgeving aanbieden, niets meer niets minder. scholen kunnen wel het complete terrein rookvrij maken maar hoeven dat niet. vooruitlopend op de nieuwe wetgeving die verkoop van tabakswaren beneden de 18 jaar strafbaar stelt doen sommige scholen een rookverbod voor het gehele terrein instellen, mooi initiatief maar roken in de buitenlucht is voor niemand op welk terrein dan ook verboden. wettelijk gezien kunnen scholen geen boetes dan wel sancties opleggen als het beleid overtreden wordt.
off topic verbieden van roken enzovoort moedigt de jongeren juist aan om het wel te gaan doen want het is voornamelijk erg stoer om iets te doen wat niet mag.