Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
annie van es - 23-08-2013 14:55:17
Computers & Telefonie

Vind ik leuk (incredimail)

[quote=tenormin schreef op vrijdag 23 aug 2013, 14:25]@an62, heb jij dan niets aan de link die aurora1 heeft neergezet? ten overvloede: het eerste antwoord, bekroond met topantwoord!
terormin, uiteraard heb ik het gelezen, maar het antwoord gaat over facebook, daar heb ik geen problemen mee, maar in de "normale" mail. ik heb ook geen indredimail tools, ik wil dat programma ook helemaal niet hebben. het kan een top antwoord zijn, maar geen antwoord op mijn vraag of ik daarvan verschoond kan blijven. mj.v.d. werf zegt ook dat bij een uitgaande mail die vind ik leuk op het scherm verschijnt, daar heb ik geen last van, alleen bij inkomende mail van mensen die het mij sturen staan die icons onderaan.