Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

adriaan2
adriaan2 - 04-09-2013 13:41:07
Geldzaken & Recht

Toeristenbelasting center parcs

Doe voortaan net als wij:

wij boeken alleen voor 2 personen. het park maakt het niet uit of je met 2 personen in een 2 of 4 of 6 of 8 of 10 persoonshuisje zit. niemand komt bij aankomst koppen tellen.
je betaalt dus over de hele periode alleen voor 2 personen toeristenbelasting.
krijg of inviteer je gasten die blijven slapen heb je de optie: of je meld voor 1 of 2 nachten de gasten aan en je betaalt de toeristenbelasting of je zegt niets want, zoals geschreven, niemand die komt controleren.
meestal staat in de voorwaarden als latere gasten 3 of meer nachten blijven er over een volledige week toeristenbelasting wordt berekend.
dus vooruit bij boeking het aantal gasten opgeven, incl. zij die na 2 nachten weer vertrekken, zal over de hele boekingsperiode de toeristenbelasting worden berekend en dat wordt niet retour gestort.
wees niet te eerlijk.